NHL-toimittajalta kova arvio: Kaavailee suomalaistaiturista vaihtotavaraa siirtorajalla – hinta ei päätä huimaa!

© Kuva: Getty Images

The Athletic -lehdellä uskotaan, että Vancouver Canucksin suomalaishyökkääjä Markus Granlundista voisi tulla vaihtonappula tulevalla siirtorajalla.

Granlundin kausi on mennyt tehojen puolesta hieman alakanttiin, mutta monikäyttöinen suomalainen herättää varmasti kiinnostusta lisää laajuutta tarvitsevissa joukkueissa.

– Granlundin tyyppiset pelaajat ovat todella käytännöllisiä. Canucks-valmentaja Travis Green käyttää häntä jokaisessa eri pelitilanteessa, kuin myös eri hyökkääjän pelipaikalla. Varsinkin NHL:n pudotuspelitaisteluun ryhtyvät joukkueet voisivat saada paljon huonommankin 13. hyökkääjän (kuin Granlund), The Athletic -lehden toimittaja JD Burke kirjoittaa.

Granlundin kauppa-arvo ei kuitenkaan tällä hetkellä ole kovinkaan korkealla.

– Siitä, että Canucks saisi Granlundista takaisin jotain merkittävää olen hyvin skeptinen. Keskimmäiset varausvuorot tai sitten jopa ne myöhäisimmät saattavat olla maksimi, jota hänestä voi saada. Canucks on ollut aggressiivinen kauppaaja aikaisemmilla siirtorajoilla, joten tämän tyyppinen kauppa olisi hyvin tyypillistä GM Jim Benningiltä, Burke jatkoi.