Toimittaja Timo Kunnarin mukaan ei kannata yllättyä, mikäli Eeli Tolvasen veli Atte Tolvanen torjuisi ensi kaudella Liigassa. Vihdistä lähtöisin olevaa veskaria on huhuiltu Lahteen ja Pelicansiin.

Timo Kunnari

@TKunnari
Rumour du Jour: Ei kannatta isosti yllättyä, jos Atte Tolvanen, 24, torjuu Lahdessa kaudella 2019-20. Eelin isoveli on kiekkoillut viime vuodet Northern Michiganin yliopiston joukkueessa.
#liiga #Pelicans

Suorasta puolivälieräpaikasta vääntävän yllättäjä Pelicansin maalia ovat tällä kaudella vartioineet Juho Olkinuora ja tsekki Jakub Skarek.

Veskari Tolvanen on pelannut viime kaudet rapakon takana Northern Michiganin yliopiston joukkueessa. Hän siirtyi Pohjois-Amerikkaan NAHLiin ja sittemmin NCAAhan kaudeksi 2013-14.

Maalivahti edusti Suomessa edellisen kerran Ässien A-nuorten liigajoukkuetta kaudella 2012-13 kaikkiaan 29 runkosarjan pelissä vakuuttavin tilastoin. Päästettyjen maalien keskiarvo oli 2,55 ja torjuntaprosentti 92,2.

Nashville Predatorsin organisaatioon kuuluvan Tolvasen ja maalivahdin kolmaskin veli on kiekkoilija. Joona Tolvanen, 26, pelaa tällä kaudella Puolassa Podhale Nowy Targin joukkueessa. Sekä pakin että hyökkääjän paikan taitava pelaaja on tehnyt 41 kamppailussa pisteet 12+25=37.

Liigan kausi jatkuu tiistaina ottelulla JYP-Lukko.

LUE TOLVASISTA MYÖS:
Eeli Tolvanen tehoili farmiliigassa – pääsi iskemään tasoitusmaalin todella helpolla tavalla, katso video!