TSN:n toimittaja Darren Dreger uskoo, että New York Rangersiltä voidaan odottaa hyvinkin vauhdikasta kaupankäyntiä ennen helmikuun 25. päivä olevaa siirtorajaa.

Yhtenä seuran varmimpana lähtijänä pidetään puolustaja Adam McQuaidia, jonka 2,75 miljoonan dollarin vuosipalkan sopimus päättyy tähän kauteen.

– Kun katson tätä New York Rangersin joukkuetta, niin ainakin McQuaid todennäköisesti kaupataan pois. Myös Mats Zuccarello on alkanut herättämään kiinnostusta NHL:ssä, Dreger mainitsi TSN Toronto 1050 -radiokanavalla.

32-vuotias McQuaid on ollut Rangersin takalinjan fyysisiä uhkia tällä kaudella. Miestä ei tunneta kovana pistelinkona, vaan järisyttävänä taklaajana, joka pystyy myös tarvittaessa heittämään hanskat jäähän.

– Hän on merkittävä hahmo Rangers-kopissa. Tiedän, että hänestä pidetään siellä paljon. Oikeastaan en olisi edes yllättynyt, jos hänet kaupattaisiin ja sen jälkeen hän solmisi kesällä sopimuksen Rangersin kanssa, Dreger arveli.

McQuaidin potentiaalisena kohteena pidetään ainakin Toronto Maple Leafsiä.

– Torontossa saatetaan katsoa omaa rosteria ja sanoa: ”McQuaid voisi tuoda loppukaudeksi apua, joka auttaisi meitä isossa kuvassa. Hän on syvyyspelaaja. Hänellä on luonnetta. Hän on fyysinen.” En ehkä kuitenkaan sanoisi, että hän on sitä, mitä Maple Leafs tarvitsee tällä hetkellä, mutta hänellä on sitä särmää. Se olisi jotain, mikä ei varmasti haittaisi, sisäpiiritoimittaja ynnäsi.