Taas! Tähtipelaajan lähtö mursi täysin – Liigan floppijoukkue osoitti jälleen upeaa pelisilmää

© Kuva: Juha Tamminen
Jättikerroin 50,00 Teemu Pukin maalille

Kun Ässien Sakari Salminen siirtyi taannoin HIFK:hon, pettyi taatusti moni porilaisfani. Tuo oli ensinnäkin ensimmäinen selvä viite siitä, ettei pata kenties itsekään enää usko jatkopaikkaan. Lisäksi pelaajan lähtö kirpaisi, ainakin erästä itkuun murtunutta nuorta tyttöä karusti.

6-vuotiaan Elise-nimisen tytön äiti kirjoitti paljon puhuvan statuksen Twitteriin:

– Luulin olevani itse kova fani, mutta 6-vuotias tyttäreni itkee huoneessaan, kun kuuli Salmisen myynnistä. Yritin hänelle toki selittää, että vaihtoehtoja ei nyt juuri ole.

– Ässät herättää ihmisissä isoja tunteita.

Kun Liigassa viimeiseksi vajonnut porilaisjoukkue sai kuulla tarinan, osoitti se taas kerran upeaa sydäntään. Ässien nuoret Lenni Killinen ja Jouka Juhola vierailivat pahasti pettyneen tytön kodissa.

– Oheisen videon myötä haluamme osoittaa, että vaikka kausi on ollut meille vaikea ja olemme joutuneet tekemään pelaajasiirtoja, seuran kannattajat ovat meille kaikki kaikessa, Ässien kotisivuilla kirjoitettiin.

– Kannattajat ovat meille tärkeitä!

Vaikka kausi on mennyt padalta pelillisesti täysin vihkoon, osoitti Ässät jo aiemmin upeaa pelisilmäänsä. Porilaisjoukkueen ja Niilo-fanin välisestä tarinasta voit lukea esimerkiksi täältä.

Ässät on Liigassa viimeisenä, 20 pinnaa viimeistä jatkopaikkaa perässä. Perjantaina ohjelmassa on kuusi ottelua.

Jättikerroin 50,00 Teemu Pukin maalille