Liigan vakava välikohtaus päättyi lopulta onnellisesti – Ässien lisäksi myös Ilvekseltä liikuttava ele

Liigan Satakunnan derbyssä Lukon ja Ässien välillä koettiin aiemmin syksyllä kauhun hetkiä, kun Niilo-niminen fani sai kesken pelin aivoverenvuodon. Hän joutui leikkaukseen Turkuun, mutta selvisi tragediasta onneksi.

Ässät muisti niin pelaajaa kuin häntä auttanutta hallihenkilökuntaa viime lauantaina pelatussa kotiottelussa Ilvestä vastaan.

Porilaisjoukkue twiittasi tiistaina, ettei se suinkaan ollut ainut Niiloa muistanut joukkue. Samalla tavalla sydäntä osoitti nimittäin myös Ilves.

– Kun aivoverenvuodon Ässät-Lukko-ottelussa saanut Niilo tiputti viime lauantaina avauskiekon, myös Ilves huomioi asian antamalla Niilolle mailan koko joukkueen nimmareilla, Padan Twitter-tilillä viestittiin.

– Hieno ele Ilves, sydämellä vahvistettu päivitys päättyi.

On sanomattakin selvää, että kummankin joukkueen leirissä ovat elämänarvot hallussa. Joukkueet näyttivät sen, että vaikka kummallakin menee tuloksellisesti haastavasti, on maailmassa jääkiekkoa tärkeämpiäkin asioita.