Sensaatiopuolustaja saavutti NHL:ssä joukon komeita rajapyykkejä – kertoo koko seuran huonoudesta

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsin puolustaja Morgan Rielly pelaa huikeaa kautta. 24-vuotias on yksi suurimmista ennakkosuosikeista parhaan puolustajan Norris Trophyn voittajaksi. Kauden 49 ottelussa tilille on kertynyt hurjat tehot 13+37=50.

Pitkästä historiastaan huolimatta Toronto Maple Leafsilla ei ole ollut montaa vastaavanlaista tehomiestä puolustuksessaan. Rielly on nyt paukuttanut kaksi 50 tehopisteen kautta peräkkäin. Ihme kyllä, vastaavaan on pystynyt ainoastaan kolme muuta puolustajaa koko perinteikkään kiekkoseuran historiassa.

Rielly saavutti myös 50 tehopisteen rajapyykin harvinaisen nopeasti. Vain kolme pelaajaa on pystynyt ylittämään rajan häntä vähemmässä ottelumäärässä.