Dallas Stars ja Pittsburgh Penguins pelaajakaupoilla NHL:ssä – entinen kärkivaraus palaa vanhaan seuraansa!

© Kuva: Getty Images
Dallas - Calgary lauantaiaamun rattona! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Dallas Stars on hankkinut riveihinsä seuran kesken viime kautta Pittsburgh Penguinsiin kauppaaman puolustajajärkäle Jamie Oleksiakin. Penguins saa Dallasilta vastineeksi 4. kierroksen varausvuoron tulevan kesän NHL Draftiin.

26-vuotias Oleksiak varattiin NHL:ään 1. kierroksen 14. varausvuorolla kesällä 2011 Dallas Starsin toimesta. Mies edusti Dallasia kaudesta 2012-13 aina viime kauteen saakka, jolloin yli kaksimetrinen puolustajakolossi treidattiin Penguinsiin kesken kauden.

Stars päätti kuitenkin hankkia miehen takaisin pikaisella aikataululla. 223 NHL-ottelua urallaan pelannut puolustaja on iskenyt taalaliigassa tehot 15+32=47. Mies on kerännyt lisäksi 206 jäähyminuuttia. Tällä kaudella puolustaja ehti pelata Pittsburghissa 36 ottelua tehoin 4+7=11. Oleksiak oli Penguinsin kolmanneksi ahkerin taklaaja 97 taklauksellaan.

LUE MYÖS: Toronto ja Los Angeles täräyttivät jättikaupan NHL:ssä – tähtipuolustaja Maple Leafsiin!

Dallas - Calgary lauantaiaamun rattona! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!