Dallas Stars on hankkinut riveihinsä seuran kesken viime kautta Pittsburgh Penguinsiin kauppaaman puolustajajärkäle Jamie Oleksiakin. Penguins saa Dallasilta vastineeksi 4. kierroksen varausvuoron tulevan kesän NHL Draftiin.

26-vuotias Oleksiak varattiin NHL:ään 1. kierroksen 14. varausvuorolla kesällä 2011 Dallas Starsin toimesta. Mies edusti Dallasia kaudesta 2012-13 aina viime kauteen saakka, jolloin yli kaksimetrinen puolustajakolossi treidattiin Penguinsiin kesken kauden.

Stars päätti kuitenkin hankkia miehen takaisin pikaisella aikataululla. 223 NHL-ottelua urallaan pelannut puolustaja on iskenyt taalaliigassa tehot 15+32=47. Mies on kerännyt lisäksi 206 jäähyminuuttia. Tällä kaudella puolustaja ehti pelata Pittsburghissa 36 ottelua tehoin 4+7=11. Oleksiak oli Penguinsin kolmanneksi ahkerin taklaaja 97 taklauksellaan.

LUE MYÖS: Toronto ja Los Angeles täräyttivät jättikaupan NHL:ssä – tähtipuolustaja Maple Leafsiin!

Dallas Stars

@DallasStars
Big Rig returns to Big D!

The Dallas Stars have acquired defenseman Jamie Oleksiak from the Pittsburgh Penguins in exchange for a fourth-round pick in the 2019 NHL Draft. nhl.com/stars/news/dal…
nhl.com

Stars acquire defenseman Jamie Oleksiak from Penguins

FRISCO, Texas -- Dallas Stars General Manager Jim Nill announced today that the club has acquired defenseman Jamie Oleksiak from the...