Toronto ja Los Angeles täräyttivät jättikaupan NHL:ssä – tähtipuolustaja Maple Leafsiin!

© Kuva: Getty Images
NHL:ssä huippumatsi Colorado - Vegas! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

NHL:ssä nähtiin maanantain ja tiistain välisenä yönä todellinen jättireidi, kun Toronto Maple Leafs vahvisti puolustustaan pitkään kauppahuhuissa pyörineellä Los Angeles Kingsin tähtipuolustaja Jake Muzzinilla.

Kings saa vaihdossa 21-vuotiaan ruotsalaishyökkääjä Carl Grundströmin, Sean Durzin sekä Toronton 1. kierroksen varausvuoron tulevan kesän varaustilaisuudessa.

29-vuotias Muzzin tienaa tästä ja ensi kaudesta neljä miljoonaa dollaria kummastakin. Puolustaja iski tällä kaudella Kingsin riveissä pelaamassaan 50 ottelussa tehot 4+17=21. Urallaan 496 NHL:n runkosarjaottelua tehoin 51+162=213 pelannut kanadalaispuolustaja sivakoi ensimmäiset ottelunsa taalakaukaloissa kaudella 2011-12.

Kokenut Stanley Cup -voittaja tuo rutkasti voittamisen kulttuuria nuoreen ja mestaruudesta kamppailevaan Maple Leafsiin. Kingsin kausi puolestaan on jo tässä vaiheessa pilalla, eikä katastrofaalisen heikon kauden pelanneella joukkueella ole enää mahdollisuuksia pudotuspelitaisteluun.

LUE MYÖS: Dallas Stars ja Pittsburgh Penguins pelaajakaupoilla NHL:ssä – entinen kärkivaraus palaa vanhaan seuraansa!


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

NHL:ssä huippumatsi Colorado - Vegas! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!