Porilaiset yllättivät – jopa vihollisleirin hyökkääjä kommentoi tilannetta: ”Hatunnoston arvoinen suoritus”

© Kuva: Juha Tamminen
Jättikerroin 50,00 Teemu Pukin maalille

Liigassa viimeiseksi vajonnut ja pudotuspeleistä suurella todennäköisyydellä ulos jäävä Porin Ässät twiittasi perjantaina Lukko-ottelun tuoksinnassa erittäin positiivisesta asiasta.

Patapaitojen halli nimittäin oli päivityksen mukaan täynnä, ja saman vahvisti myös Liigan nettisivut. Sarjajumbon ja todella kovassa nousukiidossa olevan Lukon välistä mittelöä seurasi täysi tupa, 6 350 katsojaa.

TPS:ssä ronskista otteistaan tutuksi tullut voimahyökkääjä Jonne Virtanen otti kantaa paikallisvastustajansa tilanteeseen. Voisi kuvitella, ettei Ässät ole mikään ”seksikkäin” mahdollisin joukkue seurata, kun sillä on viimeiseen pudotuspelimatkaan eroa jo 13 pinnaa.

– Porilaisista voi olla montaa mieltä, mutta jos joukkue on viimeisenä ja halli täynnä, niin se on hatunnoston arvoinen suoritus, turkulaislaumassa 32 otteluun tehot 0+7=7 viimeistellyt hyökkääjä latasi.

Twitterissä suorasta ulosannistaan tunnetun Virtasen twiitti on siinä mielessä hyvinkin veljellinen, että Pata on ollut hänen edustamilleen joukkueille paikallisvihollinen useiden vuosien ajan.

Suomen mestari edusti kaudella 2014-15 Rauman Lukkoa, kunnes tie vei Turkuun.

Virtasen edustama turkulaisjoukkue kohtaa tänään vuoden viimeisessä pelissään juurikin Lukon, Ässät puolestaan vierailee jumbo-ottelussa JYPin vieraana Jyväskylässä.

Jättikerroin 50,00 Teemu Pukin maalille