Liigassa vakava välikohtaus – hännille vajonneelta joukkueelta komea ele: ”Voimme suurella ilolla kertoa…”

© Kuva: Juha Tamminen

Porin Ässien leirissä on sydän paikallaan muita kohtaan, vaikka joukkue rämpii Liigan pohjamudissa. Joukkueen lokakuussa kohtaama draama oli taatusti kauheampaa kuin yksikään kauden 16 tappiosta.

Porilaisten isännöimää Satakunnan derbyä katsomassa ollut Niilo sai Lukko-pelissä aivoverenvuodon joutuen lopulta leikkaukseen Turkuun.

Nyt kovia kokeneesta ihmisestä on viestittävänä mielettömän iloisia uutisia.

– Voimme nyt suurella ilolla kertoa, että Niilon toipuminen on edennyt ja hän tulee pudottamaan Ilves-ottelun avauskiekon lauantaina, Ässien Twitter-tilillä iloittiin viestillä, jota oli vahvistettu mm. sydämellä sekä ”yhdessä”-tägillä.

Patapaitainen joukkue osoittaa tulevan Ilves-ottelun tapahtumilla komeaa kunniaa myös äärimmäisen hienon teon tehneiden ihmisten suuntaan.

– Palkitsemme myös Niiloa ottelutapahtumassa auttaneet Isomäki Areenan työntekijät ennen ottelun alkua!

Ässät pelaa ennen lauantaista kotiotteluaan tänään keskiviikkona Turussa, jossa se kohtaa TPS:n. Porilaisilla on viimeistä edelliseen sijaan matkaa jo seitsemän pinnaa ja viimeiseen pudotuspelipaikkaankin 12 pistettä.

Joukkueen leirissä on kuitenkin nyt osoitettu komealla tavalla se, että elämässä on jääkiekkopelejäkin tärkeämpiä asioita.