Washington Capitals-hyökkääjä Tom Wilson aiheutti viime yön NHL-kierroksella jälleen kohua kyseenalaisella tempullaan. (uutinen)

Monissa liemissä keitetty voimahyökkääjä kolasi New Jersey Devilsin Brett Seneyn selän takaa kumoon ja sai palkinnokseen suihkukomennuksen.

Nyt tapaukseen on ottanut kantaa myös NHL:n kaikkien aikojen ensimmäinen eurooppalainen päävalmentaja Alpo Suhonen, jolla on asiasta painava mielipide.

Chicago Blackhawksia kaudella 2000-01 luotsannut kiekkoilun tunnettu toisinajattelija tarjoaa myös Wilsonille uutta lajia.

– Elinikäinen pelikielto tälle herralle, sopii paremmin sinne väkivaltaurheilun aidattuun kehään. Silloin näkisi mikä on miehiään, siellä ei taklata takaa, salaa, selkään, Suhonen täräyttää Twtter-tilillään.

LUE LISÄÄ: NHL:n kohutuin sikailija iski jälleen – taklasi kiekotonta vastustajaa päähän

LUE LISÄÄ: NHL-sikailija Tom Wilson heitettiin taas pihalle – valmentaja ei ymmärrä tuomiota: ”Pelaaja peruuttaa häneen”

Alpo Suhonen

@ApeSuhonenCoach
Elinikäinen pelikielto tälle herralle,sopii paremmin sinne väkivaltaurheilun aidattuun kehään.Silloin näkisi mikä on miehiään,siellä ei taklata takaa,salaa,selkään.

Jouni Nieminen 🇺🇦

@OnsideWithJouni
Siinä on välimatka Tom Wilsoniin hetkellä, jona kiekko lähti jo Brett Seneyn mailasta.