NHL-sikailija Tom Wilson heitettiin taas pihalle – valmentaja ei ymmärrä tuomiota: ”Pelaaja peruuttaa häneen”

© Kuva: Getty Images

Washington Capitalsin hyökkääjä Tom Wilson on tullut tunnetuksi kyseenalaisista taklauksistaan. Jälleen viime yönä voimahyökkääjä lähetettiin suihkuun tämän taklattua vastustajaa päähän. Voit katsoa tilanteen tästä.

Washington Capitalsin valmentaja Todd Reirden ei ymmärtänyt tuomiota.

– Wilson ei edes yritä taklata. Kontakti on vahinko, ja hän seuraa puolustajaansa laidan luokse. Pelaaja peruuttaa häneen, hän yrittää väistää ja tekee itsestään mahdollisimman pienen, ja tulee törmäys, Reirden analysoi tilannetta medialle ottelun jälkeen.

– Tämä kaveri yrittää tehdä kaikkensa pelatakseen oikealla tavalla, ja asiat menevät näin. Tilanne on rankka. Meillä juuri kaksi pelaajaa kärsii aivotärähdyksistä, eikä vastustaja edes säänyt jäähyä niistä taklauksista.

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️