NHL:n kohutuin sikailija iski jälleen – taklasi kiekotonta vastustajaa päähän

Washington Capitalsin voimahyökkääjä Tom Wilson heitettiin jälleen ulos kaukalosta päähän kohdistuneen taklauksen takia. Viimeisen puolen vuoden sisällä hyökkääjä on saanut 17 ottelua pelikieltoa samasta rikkeestä.

Tilanteessa Wilson taklasi New Jersey Devilsin Brett Seneytä päähän. Seney oli tilanteessa jo luopunut kiekosta, kun Wilson taklasi häntä selkäpuolelta. Kontakti oli helposti vältettävissä, joten NHL tuskin katsoo tilannetta suopeasti.

Kun Wilson on pelannut puhtaasti, hän on tehnyt jäällä erinomaista jälkeä. Yhdeksässä ottelussa hän on tehnyt tehot 7+6.

Lue myös: NHL-sikailija Tom Wilson heitettiin taas pihalle – valmentaja ei ymmärrä tuomiota: ”Pelaaja peruuttaa häneen”

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️