Tiesitkö tätä? Floridan ja Winnipegin valmentajilla on yhteinen historia – ”Hänen sarkasminsa on varmaankin parasta mitä olen koskaan kuullut”

© Kuva: Getty Images

Helsingissä pelattavissa NHL-otteluissa kohtaavien Winnipeg Jetsin ja Florida Panthersin päävalmentajilla on takaanaan pieni pätkä myös yhteistä historiaa.

Jets-luotsi Paul Maurice nimittäin valmensi aikoinaan Carolina Hurricanesia samanaikaisesti kun Panthersin päävalmentaja Bob Boughner pelasi siellä kaudella 2003-04.

Boughnerin kasvoille levisikin hymynkare, kun Winnpeg Sun kysyi miehen muistikuvia tuosta ajasta.

– Pidän todella paljon Paulin persoonasta ja siitä, miten hän käsittelee pukukoppia. Hänen sarkasminsa on varmaankin parasta mitä olen koskaan kuullut yhdeltäkään valmentajalta pelaajien edessä, Boughner totesi.

Floridalaisjoukkueen luotsi antoi ymmärtää saaneensa aikanaan itsekin tuosta sarkasmista oman osansa, mutta korosti nauttineensa pelaamisesta Mauricen alaisuudessa.

– Hän on pelaajien valmentaja. Hänen alaisuudessaan olevat joukkueet yrittävät aina kaikkensa, koska hän on kaveri jolle halutaan pelata, Boughner hehkutti.

Panthers ja Jets kohtaavat Hartwall Areenalla tänään torstaina ja huomenna perjantaina kello 20 alkaen. SuomiKiekko-sivusto on paikan päällä Helsingissä.