Boston Bruinsin tähtivahti Tuukka Rask on ollut lähipäivät sivussa tositoimista henkilökohtaisten syiden takia. Joukkueen päävalmentaja Bruce Kassidy kertoi seuran Twitter-tilillä sunnuntaina, että hän ja suomalaisveskari puhuvat tulevaisuudesta seuraavan kerran tänään.

– Luulen, että Tuukka liittyy matkaamme tiistaina. Keskustelemme siitä huomenna (maanantaina).

Paluuajankohta kuulostaisi loogiselta aiempiin kommentteihin vedoten.

– Tuukka on pois muutaman päivän henkilökohtaisen syyn takia. Se ei liity terveyteen. On tärkeää, että kaikki kunnioittavat hänen yksityisyyttään, GM Don Sweeney tiivisti aiemmin.

Vaikka Rask onkin ollut sivussa, liitää Boston NHL:ssä. Viime yönä se kaatoi Vegas Golden Knightsin lukemin 4-1 ja sitä edellisessä pelissä kaatui Toronto Maple Leafs numeroin 5-1. Torjuntavastuun on kantanut slovakialainen Jaroslav Halak.

Bostonin kausi jatkuu torstaina Colorado Avalanchea vastaan.