Boston Bruins on aloittanut kautensa vakuuttavalla tavalla ja joukkuetta voidaan pitää jo yhtenä NHL:n mestarisuosikeista.

TSN:n sisäpiiritoimittajan Darren Dregerin mukaan Bruinsista puuttuu kuitenkin vielä tarvittava palanen ja seura olisikin valmis reagoimaan siihen vaihtokaupalla.

– He yrittävät parantaa joukkuetta. Tämä ei ole uutispommi, mutta he ovat yksi niistä joukkueista, jotka ovat etsineet vaihtokauppaa jo kauden alusta lähtien. Tiedämme, että he hommasivat Rick Nashin viime kaudella lyhyeksi ajaksi. He eivät kuitenkaan menneet aivan niin pitkälle pudotuspeleissä, kun he olisivat toivoneet. He silti uskovat olevansa mestarisuosikkeja tällä hetkellä, Dreger avasi Bruinsin tilannetta Toronton TSN 1050 -radiokanavalla.

– Moni NHL-seura varmasti soittanut heille ja tiedustellut: ”Olisimme varmasti valmiita tähän kauppaan, mutta se vaatisi Jake DeBruskia takaisin.” Noh, Bruins ei kauppaa DeBruskia. He voisivat kuitenkin irrottaa Anders Björkin tai Danton Heinenin – tai muun nuoremman pelaajan, Dreger jatkoi.

Tähtäimessä iso vonkale?

– Kun katson Bostonia, haluaisin heidän ottavan yhteyttä alisuorittavaan joukkueeseen kuten Los Angeles Kingsiin. En tiedä miltä Jeff Carterin sopimus näyttää, mutta tiedän että Carter tietää miten voitetaan. Kingsin täytyy muutenkin tulla nuoremmaksi ja nopeammaksi, joten nämä kaksi osapuolta sopisivat vaihtopartnereiksi, Dreger arvelee.

– Mielestäni Carterin tyyppinen pelaaja – eli keskushyökkääjä, olisi jotain, mitä Bruins varmasti haluaa lisätä seuraavien viikkojen tai kuukausien aikana.