Kanadan junioriliiga WHL:ssä pelaavan Lethbridge Hurricanesin kaksi nykyistä ja yksi entinen pelaaja ovat joutuneet sairaalahoitoon. Syynä on Calgaryssä pidetyissä polttareissa tapahtunut tulipalo.

Hurricanesin pelaajat Jordy Bellerive ja Ryan Vandervlis sekä seuran entinen pelaaja Matt Alfaro ovat useiden vammojen vuoksi sairaalahoidossa.

Bellerive allekirjoitti viime Pittsburgh Penguinsin kanssa kolmivuotisen tulokassopimuksen viime syksynä. Hän oli tällä kaudella Hurricanesin selvästi paras pistemies.

Lethbridge Hurricanes

@WHLHurricanes
Lethbridge Hurricanes issue a statement regarding player incident.

 

Jääkiekon WHL-liigajoukkue Lethbridge Hurricanesin kaksi nykyistä ja yksi entinen pelaaja on joutunut sairaalahoitoon polttareissa tapahtuneen onnettomuuden takia. Tapaturma sattui Calgaryssa. Global Newsin tietojen mukaan kyseessä oli tulipalo.

Hurricanesin pelaajat Jordy Bellerive ja Ryan Vandervlis sekä seuran ex-pelaaja Matt Alfaro ovat tällä hetkellä sairaalahoidossa useiden vammojen takia. Seura toivoo kunnioittamaan pelaajien yksityisyyttä, eikä tiedota asiasta toistaiseksi enempää.