Porin Ässät tiedotti tiistaina, että seuran toimitusjohtaja Eeva Perttula lopettaa tehtävässään 21. kesäkuuta.

Syynä yllättäviin potkuihin on seuran taloudellinen tulos. Seuran tiedotteen mukaan päättyneeltä kaudelta on luvassa useamman sadan tuhannen euron tappiot.

– Olen kiitollinen tästä ajasta ja mahdollisuudesta, jonka sain työskennellä tässä upeassa organisaatiossa. Olen myös kiitollinen siitä tavasta, jolla tämä yhteisö otti minut omakseen. Rakkaus ja Patasydän seuraa kohtaan jää ja ensi kaudella Seisomakatsomossa tavataan, Eeva Perttula kommentoi itse tiedotteessa.

Perttula ei ehtinyt pitkään toimia tehtävässä, sillä hän aloitti Ässien toimistolla alkuvuodesta 2017. Jatkossa Ässien taloudellista puolta hoitaa Porin Ässät ry:n toiminnanjohtaja Mikael Lehtinen.

– Suuret kiitokset Eevalle hänen seuran eteen tekemästään työstä. Jouduimme haastavan taloudellisen tilanteen vuoksi tekemään kipeän ratkaisun.

– Vaikka taloudellinen tilanne on haastava, yhtiön toimintaedellytykset ovat hyvällä tasolla. Valmistautuminen tulevaan kauteen jatkuu normaalisti ja pyrimme myös vielä vahvistamaan joukkuetta ennen kauden alkua, HC Ässät Pori Oy:n hallituksen puheenjohtaja Janne Ojanen kommentoi.