Huh huh! Jarmo Kekäläisen NHL-seuran timantti saamassa mykistävän tilipussin – jopa 90 miljoonaa dollaria!

© Kuva: Getty Images

Suomalais-GM Jarmo Kekäläisen johtaman Columbus Blue Jacketsin maalivahdin Sergei Bobrovskin sopimus päättyy ensi kauden jälkeen ja puheet jatkopaperista on jo aloitettu.

NHL:n eliittiin kuuluva venäläisvahti pelasi kuluneella kaudella 65 runkosarjaottelua kovalla torjuntaprosentilla 92,1. Pudotuspeleissä 29-vuotiaan tähden tahti kuitenkin hieman hiipui, kun hänen torjuntaprosenttinsa oli kuudessa ottelussa tasan 90.

The Athletic -lehden Blue Jacketsia seuraava kokenut toimittaja Aaron Portzline näkee Bobrovskin tulevan sopimuksen olevan jopa samaa luokkaa kuin Montreal Canadiensin tähtivahdin Carey Pricen.

– Price saa ensi kaudella noin 10,5 miljoonaa dollaria. ”Bob” tulee saamaan samantyyppisen sopimuksen. Yksi asia jota Blue Jackets voi tarjota, mitä muut NHL-seurat eivät, on kahdeksan vuoden sopimus. Muut NHL-seurat eivät voi tehdä yli seitsemän vuoden sopimusta hänelle, Portzline sanoi venäläislehti Championatin haastattelussa.

Yli 30 vuotta jääkiekkotoimittaja toiminut Portzline uskoo Bobrovskin tulevan sopimuksen olevan parhaimmillaan jopa 90 miljoonan dollarin arvoinen.

– On mahdollista, että Bobrovskin sopimus on kahdeksan vuoden mittainen ja 84 miljoonan arvoinen – mutta jopa 90 miljoonan dollarin sopimus on mahdollinen, toimittaja kertoo.