Liiga-seura teki kovan hankinnan: HIFK-hyökkääjä tarttui haaviin – ”Seura tuntee minut ja minä tunnen seuran”

© Kuva: Juha Tamminen
Mestiksessä eloonjäämiskamppailu Kiekko-Vantaa - Peliitat! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

KooKoo sai kovan paluumuuttajan Kouvolaan maanantaina, kun joukkue allekirjoitti kaksivuotisen sopimuksen HIFK:n hyökkääjän Juha-Pekka Haatajan kanssa.

Haataja on hyvin tuttu mies KooKoolle, koska hän edusti seuraa kausilla 2015-16 ja 2016-17.

KooKoon tiedote:

Hyökkääjä Juha-Pekka Haataja siirtyy KooKoohon kevääseen 2020 ulottuvalla sopimuksella!

– Haataja on yhden kauden tauon jälkeen erittäin tervetullut takaisin. Hänen kokemus, johtajuus ja ammattimaisuus ovat meille arvokkaita lisiä ainakin kahden seuraavan kauden ajan, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi.

Haataja palaa Kouvolaan yhden Helsingin IFK:ssa vietetyn kauden jälkeen. Kuluvalla sesongilla hyökkääjä nakutti 49 runkosarjaottelussa 13+15 tehopistettä ja 14 pudotuspeliottelussa 4+6 pinnaa.

Kausilla 2015–2017 Haataja teki KooKoossa 109 runkosarjaottelun aikana 34 maalia ja antoi 40 maaliin johtanutta syöttöä. Jälkimmäisellä kaudella ”Hade” oli joukkueen tehokkain pistemies.

– Nautin olostani Kouvolassa todella paljon ja sen takia halusinkin tulla tänne takaisin. Seura tuntee minut ja minä tunnen seuran. Lisäksi kannattajat jättivät edellisellä visiitillä lähtemättömän vaikutuksen, Juha-Pekka Haataja sanoo.

– KooKoo on vakiinnuttanut paikkansa Liigassa, mutta seuralla on kova halu kehittyä edelleen. Haluan auttaa siinä kasvutarinassa omalla panoksellani ja uskon, että minulla on vielä paljon annettavaa.

Haataja on aktiivipelaajista Liigan historian neljänneksi tehokkain pelaaja. Kaikkien aikojen pistepörssissä hyökkääjä on sijalla 19 ja mahtuu parhaan 30 joukkoon niin pelattujen ottelujen (24.), tehtyjen maalien (20.) kuin annettujen syöttöjenkin (28.) kategorioissa.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Mestiksessä eloonjäämiskamppailu Kiekko-Vantaa - Peliitat! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!