Tämä video on pakko nähdä: Superlupaus iski NHL-uransa avausmaalin häikäisevällä tavalla – isän reaktio varasti show’n!

Toronto Maple Leafsin puolustajalupaus Travis Dermott tulee muistamaan loppuelämänsä ajan torstaiyönä pelatun New York Islanders -ottelun.

Dermott pyssytti NHL-uransa yhdeksännessä ottelussa elämänsä ensimmäisen maalin ”taalaliigassa”.

21-vuotiaan kanadalaisnuorukaisen maali oli huikeaa katsottavaa. Ensiksi hän sooloili taiturimaisesti kiekon Islanders-päätyyn. Sen jälkeen hän riisti kiekon Islandersin supertulokkaan Matthew Barzalin lavasta ja antoi kiekon vierelleen William Nylanderille. Ruotsalaistaituri tarjoili namupassin maalille nousseelle Dermottille, joka viimeisteli kiekon yhdellä kosketuksella verkkojen perukoille.

Maalin jälkeen kameraan osui Dermottin isä, jolla on jättimäinen virne naamallaan ja kädet pystyssä ilmassa. Toronton kotiyleisö noteerasi Dermottin isän tunteellisen reaktion jumbotronista ja antoi tilanteeseen kylmät väreet aiheuttavat suosionosoitukset seisoen.

Dermott ei ollut Maple Leafsin illan ainut avausmaalin iskenyt pelaaja, koska kolmannessa erässä nuorukaisen pakkipari Justin Holl, 26, osui uransa ensimmäisessä NHL-ottelussa tolppien väliin. Dermott sai syöttöpisteen Hollin osumaan.

Maple Leafs antoi kylmää kyytiä Islandersille loppulukemin 5-0. Katso klikkaamalla tästä siirtohuhuissa pyörivän Kasperi Kapasen iskemä ottelun avausmaali.