New York Rangers julkaisi torstai-iltana Twitter-tilillään paljon puhuvan tiedotteen seuran tulevaisuuden suunnasta.

Rangersin presidentti Glen Sather ja GM Jeff Gorton kertoivat tiedotteessa ilman mitään kiertelyjä, että Rangers aloittaa jälleenrakentamisen ja sen takia, joitain seuran pelaajia voi odottaa kauppaaminen.

Lue tiedote alta:

Tänään haluamme puhua teille seuramme tulevaisuudesta.

Niin kuin tiedätte, olemme olleet kaudesta 2005-06 lähtien todella kilpailukykyinen seura. Olemme pelanneet 129 pudotuspeliottelua, voittaneet Presidents Trophyn, päässeet konferenssifinaaleihin sekä Stanley Cup -finaaliin. Vaikka olemme ylpeitä saavutuksistamme, emme ole yltäneet päätavoitteeseemme eli Stanley Cup -pokaalin tuomista New Yorkiin.

Niin joka kausi, olemme jälleen arvioineet joukkuettamme ja etsineet alueita, joita voimme kehittää voittaaksemme. Aloitimme tämän kehitysprosessin viime kesänä, kun hankimme palasia, joiden uskomme auttavan seuraamme tulevina vuosina. Kun lähestymme tähän kuukauteen päättyvää siirtorajaa ja ensi kesää – aiomme keskittyä lisäämään joukkueeseemme nuoria ja kilpailukykyisiä pelaajia, joissa yhdistyy nopeus, taito ja luonne.

Tämä voi tarkoittaa sitä, että menetämme tuttuja kasvoja, jätkiä joista välitämme ja kunnioitamme. Tämä on osa tätä peliä, eikä se ole koskaan helppoa. Lupaamme teille, että tavoitteenamme on ohjata meidät ainutlaatuiseen tavoitteeseen: varmistaa, että rakennamme perustan tulevana Stanley Cup -voittajaehdokkaana.

Rangersin pelaajista erityisesti tähtihyökkääjä Rick Nashin nimi on pyörinyt aktiivisesti siirtohuhuissa. (Lue tästä lisää.)

Rangers aloitti tyhjennyksen jo torstaina, kun yli 4 miljoonan kausipalkkaa tienaava puolustaja Brendan Smithin asetettiin siirtolistalle.

x - New York Rangers

@NYRangers
A Message from Glen Sather and Jeff Gorton.