Siinä meni 55 minuuttia – Filip Riskan uusi seura on jo tiedossa!

Tänään tasan kello 14.00 Vaasan Sport julkaisi tiedotteen, jonka mukaan hyökkääjä Filip Riskan sopimus on purettu.

Kello 14.41 julkaisimme uutisen, jossa kerrottiin näin:

”Todennäköisesti, kuten viime aikoina on saatu huomata, Liiga-seurojen tyhjennysmyynneissä pois päästettäville pelaajille on jo uusi seura tiedossa. Riskan uudesta osoitteesta voitaneen odotella uutisia jo tänään tai viimeistään huomenna.”

(Lue aiempi uutisemme kokonaan tästä linkistä.)

Kello 14.55 Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Hockeyallsvenskanissa pelaava Björkloven IF kertoi pestanneensa Riskan loppukaudeksi.

– Filip on luonnepelaaja, kova taistelija, yksinkertaisesti todellinen joukkuepelaaja. Näistä ominaisuuksista hänet erityisesti tunnetaan. Hän on voittanut Suomessa mestaruuksia ja tietää siis, mitä voittaminen vaatii. Hän on myös ollut erinomainen alivoimapelaaja Suomessa. On todella hienoa saada tällaisilla ominaisuuksilla varustettu pelaaja joukkueeseen, Björklövenin päävalmentaja Joakim Fagervall kommentoi seuran nettisivuilla julkaistussa uutisessa.