HIFK:ssa viime kaudella tahkonnut hyökkääjä vaihtaa Liiga-seuraa – ”Olimme jo kesällä kiinnostuneita hänestä”

© Kuva: Juha Tamminen

HIFK:ta kaksi edelliskautta edustanut sopimukseton hyökkääjä Tomi Tuomisto löysi vihdoin uuden työpaikan.

Tuomisto allekirjoitti loppukauden mittaisen sopimuksen Vaasan Sportin kanssa. Sopimuksessa on myös optio ensi kaudesta.

Loukkaantumisista urallaan kärsinyt Tuomisto pelasi viime kaudella HIFK:n riveissä 23 ottelua tehoin 1+6=7. Pudotuspeleissä 27-vuotias nurmijärveläinen teki kuuteen peliin yhden maalin ja kolme tehopistettä.

– Olimme jo kesällä kiinnostuneita Tuomistosta ja nyt saimme homman vihdoin natsaamaan. Tuomisto on erittäin monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan yli- ja alivoimaa. Hän ei ole tällä kaudella pelannut missään, joten katsomme rauhassa, milloin hän on valmis pelaamaan, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kommentoi uutta hankintaa seuran tiedotteessa.

Sport purki maanantaina hyökkääjä Filip Riskan sopimuksen. (Lue siitä klikkaamalla tästä.)