New Jersey Devilsin ja Chicago Blackhawksin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä pelatusta ottelusta ei todellakaan puuttunut viihdearvoa.

Blackhawks otti avauserässä vakuuttavan 4-1-johdon, mutta suli lopulta uskomattomalla tavalla.

Vierasjoukkue Devils aloitti hirmuisen nousunsa avauserän lopussa ja pyssytti peräti viisi maalia 20 minuutin aikana.

Blackhawksin hyökkääjä Patrik Kane katkaisi toisen erän lopussa seitsemän pelin maalittoman putkensa ja kavensi ottelun 6-5:een.

Devils-hyökkääjä Miles Wood lopetti kuitenkin kotijoukkueen nousun lyhyeen ja niittasi kolmannessa erässä hattutempun ratkaisseella osumallaan kamppailun loppulukemat 7-5.

Hattutemppu oli 22-vuotiaan Woodin uran ensimmäinen. Jenkkinuorukainen nosti tämän kauden maalimääränsä kuuteen ja tehopisteitä Devilsin kesän 2013 neljännen kierroksen (100.) varauksella on tämän sesongin 15 pelissä kahdeksan.

Woodista tuli nuorin pelaaja (22 vuotta ja 60 päivää), joka on pystynyt pyssyttämään hattutempun Devils paidassa sitten kauden 1999-2000. Silloin hattutemppusankari oli 20-vuotta ja kolme päivää vanha ex-Devils-tähti Scott Gomez.