KooKoon tuore ruotsalaisvahvistus Malte Strömwall varasti shown tiistaina Raumalla Lukkoa vastaan.

Jo avauserässä upeita ratkaisuja tehnyt ja alati vaarallinen hyökkääjä iski toisessa erässä kaksi maalia, joiden avulla kouvolalaiset nousivat ottelussa lopulta voittoon asti.

Toinen maaleista oli upea harhautus rangaistuslaukauksesta. Strömwall tuntui olevan ottelussa jatkuvasti vastustajan riesana ja hyökkääjästä huokuu kova itseluottamus.

Myös tehokkuus maalipaikoissa on kovaa luokkaa. Vasta 23-vuotias taituri on ehtinyt pelata KooKoossa vasta seitsemän ottelua ja on tehnyt kovat tehot 5+2, minkä lisäksi laukauksia on jo kertynyt huimat 47 kappaletta.

Strömwall siirtyi Liigaan New York Rangersin organisaatiosta, jossa nuorukaisen visiitti meni täysin penkin alle.

Hän teki kaudella 2015-16 Ruotsin toiseksi ylimmällä sarjatasolla Allsvenskanissa komeat tehot 25+17, mutta Pohjois-Amerikassa homma ei lähtenyt käyntiin, sillä Strömwallin tehoiksi jäi viime kaudella 44 ottelussa kuusi tehopistettä.

Nyt on jo käynyt selväksi, että potentiaali on edelleen olemassa ja kaiken lisäksi konkretisoitumassa KooKoon paidassa, joten kouvolalaisilla on käsissään todella mielenkiintoinen vahvistus loppu kauden ajaksi.

Päänvaivaa kuitenkin aiheuttaa varmasti se, miten seura saa pidettyä liukkaan hyökkääjänsä myös ensi kaudella, kun näillä otteilla isommat seurat varmasti kiinnostuvat Strömwallin palveluksista.
Tästä linkistä näet huippuhetket tiistain ottelusta Lukkoa vastaan!