Vancouver Canucksin suomalaisen puolustajalupauksen Olli Juolevin NHL-harjoitusleiri ei lähtenyt liikkeelle parhaalla mahdollisella tavalla.

19-vuotias Juolevi teki lukuisia virheitä viime yönä pelatussa harjoitusottelussa Calgary Flamesin nuoria lupauksia vastaan.

Pahin moka tapahtui, kun Flamesin hyökkääjä Brett Pollack harhautti suomalaispakin yksi vastaan yksi -tilanteessa ja viimeisteli upean osuman.

– Juolevi ohitettiin niin monta kertaa yksi vastaan yksi -tilanteessa tässä ottelussa. Aidosti huolestuttavaa, VanCourier-lehden toimittaja Daniel Wagner kritisoi nuorta suomalaista pelin jälkeen.

Canucksiin kesän 2016 varaustilaisuudessa ensimmäisen kierroksen viidennellä vuorolla valittu Juolevi ei laita heikkoja otteitaan ainakaan asenteen syyksi.

– Ei tietenkään johdu siitä. Nämä pelit ovat niitä, joista harjoitusleiri alkaa. Tämä on ensimmäinen asia meille. Täytyy olla valmis joka päivä, joka harjoituksissa. Annan aina 100 prosenttia jäällä. Virheitä tapahtuu, ja se on normaalia. Haluan vain näyttää, että teen parhaani, Juolevi kertoi Sportsnetille.