Avangard Omsk neuvottelee Juuso Hietasen kanssa, uutisoi Venäjän suurin urheilulehti Sport-Ekspress.

Omskilaisseura yrittää venäläisaviisin mukaan napata viime hetkillä Leijona-puolustajan, jota lauantaina vietiin jo takaisin Dinamo Moskovaan (uutinen).

Sport-Ekspressin tietojen mukaan Hietanen ei ole vielä allekirjoittanut sopimustaan Dinamon kanssa. Omskilaisseura tarjoaa Hietaselle kolmen vuoden pahvia.

Sovetski Sport -lehti vieraili viikonloppuna Dinamo Moskovan harjoituksissa. Joukkueen päävalmentaja Vladimir Vorobjovilla oli se käsitys, että Hietanen liittyisi lähiaikoina Dinamon harjoitusleirille.

SuomiKiekko uutisoi aiemmin tällä viikolla Dinamo Moskovan palkanmaksuihin liittyvistä ongelmista, joiden johdosta useat seuran pelaajat kieltäytyivät esimerkiksi joukkueen lääkärintarkastuksista. KHL tiedotti 4. heinäkuuta määränneensä 42 Dinamo-pelaajalle rajoittamattoman vapaan agentin statuksen palkkarästien takia. Hietasen nimi puuttui tältä listalta.

KHL:n johtohahmo Gennadi Timtshenko sanoi viime viikolla, ettei KHL:ssä olla varmoja Dinamon osallistumisesta tulevalle pelikaudelle. Joukkueen tilanteen takia KHL:n tulevan kauden otteluohjelmaa ei ole vielä pystytty tekemään.

Hietasen sopimustilanne on tällä hetkellä varsin sekava. KHL:n virallisen tiedon mukaan Hietasella on yhä yksisuuntainen sopimus Dinamon kanssa seuraavat kaksi kautta. Sport-Ekspressin tietojen mukaan Leijonien luottopakki on vaatinut sopimuksensa purkamista maksamattomien palkkojen takia.