Leijonien luottopakki Juuso Hietanen ei Sport-Ekspressin tietojen mukaan osallistu Dinamo Moskovan lääkärintarkastukseen. Yhteensä 19 pelaajaa on jättämässä tarkastuksen väliin.

Hietanen lukeutuu niihin Dinamon pelaajiin, jotka vaativat rajoittamattoman vapaan agentin statusta KHL:ltä maksamattomien palkkojen takia. KHL käsittelee tänään tiistaina Dinamon pelaajien vaatimusta. Lääkärintarkastukset ovat ohjelmassa 6.-7. heinäkuuta.

Hietasen lisäksi johtavista pelaajista lääkärintarkastuksen väliin jättävät ainakin Matt Robinson ja Denis Kokarev. Joukkueen ovat jo aiemmin jättäneet Jegor Dugin ja Maksim Karpov.

Moskovalaisjoukkueen pakka on kaikkiaan pahasti sekaisin. Dinamon ensi kaudesta ei ole varmuutta, sillä uusi seurajohto ei ole suostunut ottamaan kontolleen vanhan johdon aiheuttamia velkoja.

Esimerkiksi KHL:n johtohahmo Gennadi Timtshenko sanoi viime viikolla, ettei KHL:ssä olla varmoja Dinamon osallistumisesta tulevalle pelikaudelle. Joukkueen tilanteen takia KHL:n tulevan kauden otteluohjelmaa ei ole vielä pystytty tekemään.

Suomalaispakilla olisi Dinamo-pahvia jäljellä kauden 2018-19 loppuun asti. Nyt Hietanen on kuitenkin oikeutettu sopimuksen purkamiseen Dinamon maksurästien takia.

Hietanen on kahdella Dinamo Moskova -kaudellaan pelannut KHL:n runkosarjassa 114 ottelua pistein 20+26 plusmiinus-tilaston näyttäessä hienoa lukemaa +22. Pudotuspelejä 32-vuotiaalle puolustajalle on Dinamon paidassa kertynyt kaikkiaan yhdeksän.