KHL-kriisiseura Dinamo Moskova on näillä näkymin lähdössä ensi kauteen.

Dinamo kertoo verkkosivuillaan, että sillä on 27 sopimuspelaajaa. Kovimmista nimistä mainittakoon viime kauden ykkösvahti Aleksandr Eremenko sekä paras pistemies Martins Karsums. Myös Ilja Nikulin, Jakov Rylov ja Mihail Varnakov pelaavat joukkueessa. Äskettäin Dinamo värväsi raikulipoika Mihail Anisinin hyökkäykseensä.

Viime päivien Dinamo-uutisoinnissa on keskitytty vapaisiin agentteihin, joista osa jatkaa siis Moskovassa. KHL on antanut kymmenille viime kauden Dinamo-pelaajille vapaan agentin statuksen maksamattomien palkkojen takia. Useat viime sesongilla Dinamossa pelanneet ovat kuitenkin solmineet uuden kontrahdin ”uuden” Dinamon kanssa. Siitäkin huolimatta, että ”vanha” Dinamo on vielä entisiäkin palkkoja pystyssä.

Leijona-pakki Juuso Hietasen tilanne on sen sijaan hyvin epäselvä. Viimeisimmän tiedon mukaan Avangard Omsk on kiinnostunut suomalaispakista, jonka oli tarkoitus jatkaa Moskovassa. Sovetski Sport -lehti ehti jo uutisoida 8. heinäkuuta, että Hietanen olisi saanut sovittua sopimusasiansa Dinamo Moskovan kanssa (uutinen), ja olisi jatkamassa kriisiseurassa.

Perinteinen moskovalaisseura vaihtoi kaikessa hiljaisuudessa nimeään OHK Dinamosta HK Dinamoon. KHL:lle Dinamon sekava tilanne on tuottanut paljon päänvaivaa, sillä otteluohjelmaa ei pystytty laatimaan ajoissa Dinamon kriisin takia. Dinamo on laitettu hiljattain julkaistuun otteluohjelmaan.