Jokerien hankinnat eivät jääneet maanantaina ainoastaan Sami Lepistön värväämiseen (uutinen).

Jokerit tiedottaa myös Jesper B. Jensenin kanssa tehdystä jatkosopimuksesta sekä kahden suunnan KHL-sopimuksella ryhmään liittyvästä hyökkääjä Janne Kivilahdesta, joka aloittaa kauden Kiekko-Vantaan riveissä.

Jukka Jalonen jatkaa Jokereiden päävalmentajana apunaan Raimo Helminen sekä menneellä kaudella videovalmennuksesta vastannut Mika Saarinen. Markus Ketterer jatkaa niin ikään maalivahtivalmentajana ja joukkueenjohtajana.

Joukkueen uudeksi fysiikkavalmentajaksi ja fysioterapeutiksi on valittu Hero Mali, 42. Hän työskenteli tällä kaudella Suomen maajoukkueessa, ollut kolmella kaudella alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa sekä vuodesta 2008 lähtien Porin Ässien SM-liigajoukkueen palveluksessa fysioterapeuttina ja fysiikkavalmentajana.

Uudeksi videovalmentajaksi Jokerit on nimennyt Janne Hietaniemen, 29. Hän toimi tällä kaudella valmentajana helsinkiläisseuran B-nuorissa. Hietaniemen valmennusura alkoi SaPKossa, jossa hän toimi niin junioripuolella kuin kolmella kaudella Mestis-joukkueen valmentajana. Hietaniemi pelasi aikanaan Jokereiden junioreissa aina A-nuoriin asti.

Lähde: Jokerien tiedote