Winnipeg Jets on jäämässä ulos pudotuspeleistä, mutta Patrik Laine yhä motivoitunut – ”Haluan olla paras”

© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jetsin kausi on päättymässä suurella todennäköisyydellä runkosarjaan. Joukkue on valunut jo kymmen pisteen päähän läntisen konferenssin viimeisestä pudotuspelipaikasta, eikä sillä ole enää kuin kymmenen ottelua aikaa korjata kurssiaan.

Jets kohtaa ensi yönä kotikaukalossaan Philadelphia Flyersin. Patrik Laine vastasi ottelua edeltävien harjoitusten jälkeen medialle, mikä tulokasta vielä motivoi, vaikka pelit ovat pian päättymässä.

– Haluan olla paras. Se minua motivoi vaikka, emme pääsisikään pudotuspeleihin, koska pelejä on enää vähän jäljellä. Haluan silti pelata hyvin joukkueen kanssa, toivottavasti tehdä muutaman maalin siinä samalla ja yrittää kehittyä, Laine sanoi Illegal Curve -verkkosivulla.

18-vuotias hyökkääjä on pisteiden valossa ollut paras tulokas tällä kaudella. Suomalainen johtaa tulokkaiden maali- sekä pistepörssiä, ennen Toronto Maple Leafsin Auston Matthewsia, joka on myös mukana kamppailussa parhaan tulokkaan palkinnosta.

Vaikka Winnipegin pelit päättyvät runkosarjaan, on Laineen ykköstavoite yhä pelata joukkueelle, eikä lähteä tavoittelemaan kauden parhaalle tulokkaalle jaettavaa Calder Trophya.

– Keskityn vain joukkueeseen. En välitä mikä tilanne siinä taistelussa on. Joukkue ja sen tekeminen on etusijalla ja yritän auttaa joukkuettani.