Ruotsalainen maalipyssy toisti Pavel Buren uskomattoman tempun – ”Hän on NHL:n paras pelaaja tällä hetkellä”

Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Nashville Predators voitti yön ottelussa Buffalo Sabresin jatkoajan jälkeen 5-4. Ottelun ykköstähti oli Nashvillen 4-4-tasoitusmaalin ja ratkaisevan jatkoaikamaalin tehnyt ruotsalaishyökkääjä Filip Forsberg.

Forsberg oli ilmiömäisessä liekeissä koko helmikuun. 22-vuotias ruotsalaispyssy on tehnyt viimeiseen viiteen otteluun peräti 10 maalia.

Forsbergista tuli ensimmäinen pelaaja lähes 16 vuoteen, joka on pystynyt tekemään viidessä ottelussa 10 maalia. Edellisen kerran saavutukseen pystyi legendaarinen venäläistaituri Pavel Bure Florida Panthersin paidassa.

Forsberg johtaa Nashvillen sisäistä maalipörssiä 26:lla maalillaan. Forsberg on tehnyt 38,5 prosenttia maaleistaan viimeisessä viidessä ottelussa.

Ja hulluja tilastoja löytyy lisää. Forsberg on tehnyt viime vuoden helmikuussa ja tämän vuoden helmikuussa yhteensä tehopisteet 23+11=33 26:ssa ottelussa.

Nashvillen puolustaja P.K Subban antoi mielettömiä kehuja kehuja joukkuetoverilleen ottelun jälkeen.

– En ole koskaan nähnyt tuollaista putkea. Filip on NHL:n paras pelaaja tällä hetkellä, kertoo Subban Tennesseanin toimittajan Adam Vignanin mukaan.

Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!