Mittavan NHL-uransa melkein kymmenen vuotta sitten lopettanut legenda Eric Lindros on ollut viimeaikoina paljon esillä julkisuudessa Hall of Fame -kutsun tai sitten keskusteluohjelmissa Quebec Nordiquesin paidassa esiintymisestä.

Lindros kertoo Canoe.com -lehdelle kaipaavansa takaisin 13 vuotta kestäneen uransa pariin.

– Asiat muuttuvat, eikö niin? Se oli kiinnostavaa aikaa silloin. Se on paljon erilaista kuin nyt, kertoo Lindros Canoe-lehdelle.

Lähes kahden viikon päästä 44-vuotta täyttävä Lindros elää Torontossa vaimonsa ja kolmen pienen lapsen kanssa. Hän myös osaomistaa vaatteita valmistavan yhtiön.

– Ei mitää seksikästä, kertoo Lindros uudesta elämästään.

Lindros laittoi 50 eri muistokappaletta uraltaan myyntiin netissä. Muistokappaleita oli otteluissa käytetyistä pelipaidoista, finaalissa käytettyihin mailoihin.

Kanadalainen kiekkoikoni päätyi myymään tarvikkeet, koska hän halusi perheensä muuttavan uuteen asuntoon.

– Oli vain aika muuttaa. Niille tavaroille ei ollut tarvetta lojua kaikkialla. Älkää uskoko minua väärin. Olen kiitollinen kokemuksistani jääkiekossa. Meillä tavarat ei vain roiku seinällä. Se ei ole meitä varten, Lindros kommentoi.

Lindros on lahjoittanut uransa jälkeen viisi miljoonaa dollaria Health Sciencec Foundationiin ja sen urheilulääkeklinikkaan. Eläköitynyt kiekkotähti on luonut näkyvyyttä aivotärähdysten tutkimuksille ja kuinka hoitaa niitä.

Lindros kärsi urallaan pahasta aivotärähdysestä. Se oli yksi osasyy hänen uransa loppumiseen aikaisin.