Washington Capitalsia edustavalle Lars Ellerille ottelu Montrealissa paikallista Canadiensia vastaan herättää ristiriitaisia tunteita, edustihan tanskalainen seuraa kuudella kaudella.

Kesällä Montreal kuitenkin kauppasi Ellerin Washingtoniin kahta kakkoskierroksen varausvuoroa vastaan. Samaan aikaan uuteen kauteen Canadiensin paidassa valmistautuneen Ellerin kauppa yllätti täysin, joten ei ihme, että nyt tanskalainen haluaa kovasti peitota vanhan joukkueensa.

Havaittavissa on jopa pientä kostomielialaa.

– Olen hyvällä tavalla jännittynyt, äärimmäisen motivoinut. Uskon, että jokainen kaupattu pelaaja haluaa voittaa vanhan joukkueensa. Uskon sen olevan luonnollista, Eller totesi Washington Postille.

– Totta kai sitä jätti paljon jälkeensä, paikan, jossa odotti pelaavansa. En silti kadu mitään. Olin todella iloinen täällä [Montrealiss]. Olisin toivonut, että olisimme voittaneet täällä Stanley Cupin, tietenkin.

Capitalsissa 38 otteluun vaatimattomat tehot 3+4=7 iskenyt Eller sanoo kuitenkin olevansa tällä hetkellä tyytyväinen Washingtonissa, mutta haikailee samalla vanhaan seuraansa.

– Kaipaan otteluja Bell Centressä. Se on loistava rakennus pelata. Ilmapiiri, joka täällä pelatessa tulee – etenkin pudotuspeleissä ja sellaisissa – on muisto, joka ei ikinä lähde.