© Kuva: Getty Images

Teemu Pulkkisen hirmuvire jatkuu AHL:ssä – palkitaanko sinnikkyys?

Tälle kaudelle Minnesota Wildin organisaatioon siirtynyt Teemu Pulkkinen näyttäisi kuuluvan tälläkin kaudella AHL:n tehokkaimpiin pelaajiin, vaikka maaliahne hyökkääjä kärsi kesällä pitkästä loukkaantumisesta, eikä NHL-kauden alku mennyt hänen osaltaan hyvin.

Pulkkinen on AHL:ssä Iowa Wildin riveissä kuuden ottelun pisteputkessa tehopisteillä 3+5. Viime kaudella hän teki peräti 34 maalia AHL:n runkosarjassa 46 ottelussa pelatessaan Grand Rapids Griffinsissä. Tahti ei laantunut pudotuspeleissä, joissa syntyi 16 ottelussa 14 maalia.

Detroit Red Wingsistä Minnesotaan siirtynyt Pulkkinen ehti pelata NHL:n runkosarjan alussa kahdeksan ottelua pienessä roolissa maltillisella peliajalla. AHL:ssä löytynyt itseluottamus saattaa avata pitkän kauden aikana uuden mahdollisuuden hyvin kautensa aloittaneen Minnesotan miehistössä.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!