© Kuva: Getty Images

Taiturimaisen venäläistähden tappelu yllätti NHL:ssä – onnistui legendaarisessa tempauksessa

Chicago Blackhawksin venäläishyökkääjä Artemi Panarin on tullut tutuksi taiturimaisista otteistaan ja yleensä siitä, että hänen nimensä vilkkuu isolla tulostaululla.

Viime yö ei tehnyt poikkeusta tälle vilkunnalle, mutta nyt eteen tuli melkoinen lisämauste.

Panarin nimittäin kunnostautui tappelun saralla.

Ottelussa St. Louis Bluesia vastaan kolmannessa erässä Panarin heitti hanskat jäähän ja otti nyrkkihipat Scott Upshallin kanssa. Upshall oli tätä ennen taklannut Panarinia selästä, mistä venäläishyökkääjä hermostui.

– Olen nähnyt hänen Instagramin; hän käytti aikaa kesällä thainyrkkeilyyn. Hän voi heitellä kavereita, hän on ärhäkkä kaveri, Blackhawksin luottopuolustaja Brent Seabrook hymähti Chicago Sun-Timesille.

Ihan joka päivä Panarin ei kuitenkaan kyseisiä tekosia esittele.

– Olimme jäällä kahden minuutin ajan ja olin yllättänyt siitä, miten hänellä oli vielä energiaa tiputtaa hanskat. Mutta se oli hieno nähdä, Seabrook antoi arvostusta.

Tappelua ennen Panarin oli ollut syöttämässä Marian Hossan maalia. Jatkoajalla venäläistykille tuli täyteen legendaarinen temppu:

Gordie Howe hatrick.

Tähän vaaditaan syöttö, tappelu ja maali.

Jatkoajalla Panarin iski 2-1-ratkaisuosuman Bluesin verkkoon.

– On pakko rakastaa sitä, miten hän taistelee. Annetaan hänelle kunniaa, hän sai Gordie Howen kokoon tänään, Blackhawksin päävalmentaja Joel Quenneville iloitsi.

Blackhawksin viime aikojen vire on ollut mainio. Se on tällä hetkellä seitsemän ottelun voittoputkessa ja viimeisten yhdeksän ottelun saldo sillä on 8-0-1.

14 otteluun Panarin, 25, on iskenyt tehot 6+9=15.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!