© Kuva: Getty Images

Patrik Laine mukana urheilusivuston All Star -kentällisessä

TSN:n toimittaja Scott Cullen nimesi tähän asti pelatun NHL-kauden Fantasy All Star -kentällisen.

Winnipegin Patrik Laine on päässyt muiden alkukauden onnistujien kanssa samaan seuraan. Cullenin valitsemasta kentällisestä löytyvät Chicagon keskushyökkääjä Artem Anisimov, Floridan puhutuin pelaaja Jonathan Marchessault, Columbuksen tulokaspuolustaja Zach Werenski, Anaheimin takalinjoilla uuden nosteen saanut Cam Fowler sekä Detroitin maalivahti Jimmy Howard.

Cullen ylistää Lainetta pisteettömästä putkesta huolimatta.

– Kesän 2016 kakkosvaraus saapui liigaan hyvän laukojan maineessa, mutta se maine ei ole tehnyt hänelle oikeutta. Vaikka hänellä on hiljaisempi jakso menossa, on hän silti jaetulla kakkossijalla maalipörssissä ja keskeinen osa Winnipegin ylivoimapeliä.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!