Entiset joukkuetoverit shokissa NHL:ää järkyttäneestä rajusta uutisesta – ”Kova paikka kuulla”

© Kuva: Getty Images

Pitkään Chicago Blackhawksia edustanut ja kesällä Carolina Hurricanesiin treidattu Bryan Bickell sai kuulla ikäviä uutisia, kun hänellä todettiin MS-tauti.

Uutinen järkytti ympäri NHL:ää.

– Vuoden 2015 pudotuspeleistä lähtien on ollut vaikea ymmärtää, että mitä oikein tapahtuu. Tähän liittyviä kysymysmerkkejä ilmeni jälleen muutama viikko sitten, jolloin tuntui siltä kuin kaikki ei olisi kunnossa. Tämä on totta kai järkytys minulle ja perheelleni, mutta toivon, että pystyisin palaamaan jäälle ja jatkamaan rakastamani jääkiekon pelaamista, Bickell totesi tiedotteessa.

Asia oli myös iso puheenaihe Bickellin entisen seuran Blackhawksin ympärillä yön NHL-kierroksella.

Ex-joukkuetoveri Marian Hossa sanoi uutisen olleen shokki.

– Bryan on mahtava joukkuetoveri ja kaveri. On totta kai kova paikka kuulla tuollaista. Toivotamme Bryanille kaikkea hyvää ja yritämme saada hänet kiinni niin nopeasti kuin vain mahdollista, Hossa sanoi Chicago Sun-Timesin mukaan.

Järkytys paistoi myös Blackhawksin kapteenista Jonathan Toewsista läpi.

– Mitä tässä voi edes sanoa? Jokaisen organisaatiomme henkilön puolesta toivomme kaikkea hyvää hänelle ja mahdollisimman hyvää terveydellistä kuntoa. Toivottavasti hän jaksaa taistella ja löytää tapoja pysyä vahvana tuosta huolimatta. Tuon on varmasti hullua hänelle ja varmasti monet ihmiset yrittävät tavoittaa häntä. Niin kuin mekin yritämme.

– Tämä on järkyttävää, mutta me kaikki ajattelemme häntä, Toews laittoi tukea liikkeelle.

MS-tauti on tiivistettynä liikunta- ja toimintakykyyn vaikuttava keskushermoston sairaus. MS-potilaan oirekuva ja oireiden vaikeusaste vaihtelevat hyvin paljon. Sairautta sairastavien potilaiden välillä on usein suurta vaihtelua, minkä vuoksi taudin kulkua on vaikea ennustaa.

Bickell on ollut voittamassa kolmeen eri otteeseen Stanley Cupia Blackhawksin paidassa. Kesällä Blackhawks kuitenkin lähetti hänet vaikean palkkakattotilanteen yhteydessä Hurricanesiin.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004