© Kuva: Getty Images

Mielenkiintoinen veto! – Las Vegasin NHL-seura värväsi itselleen suositun sivuston pitäjän

Ensi kaudelle NHL:ään mukaan liittyy joukkue Las Vegasista, jolle vielä nimeä ei ole julkistettu.

Se on kuitenkin rakentanut kovaa vauhtia organisaatiota valmiiksi.

Nyt siltä nähtiin varsin mielenkiintoinen veto.

Se nimittäin palkkasi Tom Poraszkan sen johtokuntaan analyytikoksi.

Poraszkan nimi ei välttämättä heti soita kelloja, mutta hänen ylläpitämänsä sivusto kyllä, varsinkin NHL:n aktiivisille seuraajille.

Poraszka on pyörittänyt generalfanager-sivustoa, jossa on ollut muun muassa kätevästi tarjolla tietoja eri NHL-pelaajien sopimuksista ja seurojen palkkakattotilanteista.

Generalfanager-sivustolla on myös voinut tehdä itse laajennusdraftin, eli sen, mikä tämän kauden jälkeen koittaa Las Vegasissa. Sivustolle on listattu pelaajia, jotka ovat nykytiedoilla tarjolla laajennusdraftiin ja näistä on voinut tehdä valinnat.

Helposti yhdistettynä tämä on ollut varmasti iso syy sille, miksi Poraszka palkattiin uuden seuran vahvuuteen. Hänelle voi helposti kaavailla merkittävää roolia kyseisessä draftissa auttavana tekijänä.

Palkkauksen yhteydessä sivusto päätettiin ajaa alas.

– Suljemme ovet tältä erittäin hauskalta projektilta. Kaikille, jotka koskaan ovat auttaneet sivustoa, jotka ovat ilmoittaneet virheistä, antaneet tietoja, jakaneet sivustoa tai ihan vaan kirjoittaneet selaimeen generalfanager.com, kiitos, Poraszka kirjoitti.

Nyt samanlaisista sivustoista jäljelle jää CapFriendly, jonka löydät täältä. Kyseisillä sivuistoilla on ollut varsin tärkeä merkitys, sillä NHL ei julkaise palkkatietoja julkisesti ja vain osa NHL-seuroista julkaisee pelaajiensa sopimustietoja.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!