Kokenut KHL-maalivahti liittymässä pikkusummalla Niko Hovisen joukkuetoveriksi

© Kuva: AK Bars

Sportfaktin mukaan Niko Hovisen edustama Medvescak on nappaamassa Michael Garnettin riveihinsä.

Kanadalaismaalivahtia huhuiltiin ensin Avtomobilistiin, mutta osapuolet eivät päässeet palkasta yhteisymmärrykseen. Venäläislähteen tietojen mukaan Garnettin ja kroaattiseura Medvescakin loppukautta koskeva diili julkistetaan lähipäivinä. Sportfakt kertoo myös, että Garnettin palkka tulee olemaan varsin pieni: mies tienaa keikastaan ainoastaan 70 000 dollaria eli vähän yli kymppitonnin per kuukausi.

Medvescak jäi ilman ykkösvahtia, kun Danny Taylor siirtyi viime viikolla Sibiriin. Hovisesta ei ole ollut tällä kaudella kantamaan ykköskassarin viittaa, jota sovitetaan nyt Garnettin hartioille.

Garnett pelasi Venäjällä jo ennen kuin KHL edes perustettiin kaudella 2007-08, jolloin hän torjui Neftehimikissä. KHL:ssä hän on pelannut yhteensä kahdeksan kautta – viimeksi Slovan Bratislavassa 2015-16.