Shokkipäätös on sana, jolla venäläismediassakin kuvaillaan Avangard Omskin sunnuntaista tiedotetta.

KHL-kauden alkuun on enää viikko ja omskilaisseura yllätti vaihtamalla päävalmentajansa! Jevgeni Kornouhov sai siis varsin tylyt lähtöpassit valmistaessaan joukkuetta koko harjoituskauden, kun Avangard kertoi palkanneensa Fedor Kanareikinin vastuuluotsiksi.

– Fedor Kanareikin on optimaalinen valinta. Haluamme samalla kiittää Jevgeni Kournouhovia. Aiomme tarjota hänelle vaihtoehtoisia töitä seurastamme, kertoo Omskin seurapresidentti Vladimir Shalajev.

Omsk perustelee yllättävää päätöstään sillä, että seuralle on asetettu erittäin korkeat tavoitteet tulevalle kaudelle. Kanareikinin valintaa seura perustelee kokemuksella. Kanareikinin vyöllä on Venäjän mestaruus Metallurg Magnitogorskista vuodelta 2007.