NHL-uransa kauteen 2011-2012 päättänyt Sean Avery on noussut jälleen otsikoihin.

Kahdesti NHL:n jäähykuninkuuden voittanut sekä keväällä 2007 The Hockey Newsin kyselyssä sarjan ylivoimaisesti ärsyttävimmäksi pelaajaksi valittu Avery lopetti kiekkoilun 32-vuotiaana. Miehen saldoksi NHL-kaukaloissa jäi 570 runkosarjaottelua, 90+157=247 pistettä ja 1533 jäähyminuuttia.

Nyt 36-vuotias ex-kiekkoilija on ihmisten hampaissa kodittomien ihmisten häirinnästä New Yorkissa. Avery on kuvannut itsestään useita videoita, joissa hän lähestyy kodittomia ja kysyy heiltä kellonaikaa. Joissakin videoissa hän vain huutaa ihmisille.

Averyn käytös on herättänyt kosolti pahennusta sosiaalisessa mediassa, mutta mies ei tunnu osoittavan katumusta. Eräs Averyn seuraaja Snapchatissa tiedusteli miksi hän kyselee kodittomilta kellonaikaa.

– Haista v***u. Kaikki kalliit kelloni eivät ole sitä varten, että ne kertoisivat paljon kello on, Avery vastasi.

Averyn kuvaamat videot ja niiden jakaminen eivät saa kiitosta.

– Sean Avery on hirveä ihminen, F. Quick kommentoi Twitterissä.

– Luin artikkelin Sean Averysta, jossa kerrotaan hänen kiusaavan kodittomia huvikseen. Voiko ihminen olla vielä inhottavampi, Laura Turk totesi.

Laura Turk

@heracane70
Read article about Sean Avery harassing homeless 4 his own amusement. Could he be any more vile of a person?

Averyn tekemiin videoihin pääset käsiksi täältä.