© Kuva: Juha Tamminen

Mestis-seura Keupa HT:lle merkittävä tunnustus – ”Pitkän pohjatyön huippu”

KeuPa HT on palkittu Keurusseudun Kehittäjä -palkinnolla.

KeuPa Hockey Team (KeuPa HT) eli Mestis-kiekkoa pyörittävä KeuPa Hockey Oy ja juniorikiekkoa pyörittävä KeuPa Hockey Team Ry palkittiin viikonloppuna Keuruun Markkinoiden yhteydessä Keurusseudun Kehittäjä -palkinnolla.

Keuruun Yrittäjien jakama palkinto annetaan tunnustuksena seutukunnan yritystoiminnan, asumisen ja muun elinkeinotoiminnan edistämisestä. Keurusseudun Yrittäjien puheenjohtaja Tapani Paasun mukaan palkinto on suunnattu niin juniorityössä mukana olleille, jäähallia määrätietoisesti kehittäneille kuin Mestis-joukkueen taustavoimillekin.

KeuPa Hockey Oy:stä palkinnon vastaanotti toimitusjohtaja Anders Pekkanen. Pekkanen oli luonnollisesti mielissään kun usean vuosikymmenen työ seutukunnan ja keuruulaisen jääurheilun menestyksen eteen palkittiin.

– Mestis-joukkueen menestys on pitkän pohjatyön huippu ja KeuPa Hockey Oy on sen jatkojalostamista varten ole toimija. Täytyy muistaa, että laji on todella kova, joten töitä jatketaan edelleen, Pekkanen toteaa seuran tiedotteessa.