© Kuva: Getty Images

Tanskalaishyökkääjä ahnehtii hurjan suurta palkkapussia – NHL-seura joutumassa vaikeuksiin

New York Islandersissa pelannut tanskalainen hyökkääjä Frans Nielsen haluaa New York Postin mukaan vapailta markkinoilta yli kuuden miljoonan dollarin kausituloihin oikeuttavan sopimuksen. Kuuden miljoonan sopimuksella tanskalaisen kausipalkkaan tulisi korotusta reilut kolme miljoonaa.

Nielsenille on lehden mukaan Islandersin toimesta jo tarjottu ainakin 5,5 miljoonaa per kausi, mutta tanskalainen ei ole siihen suostumassa.

Islanders on joutumassa ongelmiin sopimuksettomien pelaajiensa kanssa. NY Postin mukaan Nielsenin ohella seuran ovat jättämässä sekä Kyle Okposo että Matt Martin. Kaikki kolme pelaajaa ovat kuuluneet viime kaudet Islandersin vakiopelaajiin.

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!