Ketterä vahvistaa rivejään kahdella kokeneella pelaajalla, kun puolustaja Jarno Lippojoki ja keskushyökkääjä Sami Ryhänen liittyvät joukkueen vahvuuteen.

Suomi-sarjassa pelaava seura ilmoitti vahvistuksistaan tiistaina.

29-vuotias Lippojoki on seuran oma kasvatti. Alkukauden hän on pelannut Ranskan pääsarjassa Lyonin joukkueessa.

Lippojoki on urallaan pelannut Liigassa 198 ottelua, SaiPassa ja JYPissä. Mestiksessä hänellä on tilillään 190 runkosarjan ottelua ja 47 playoff-ottelua SaPKon, D-Teamin, Jukurien ja KooKoon riveissä.

Kiekollisesti taitava pakki on voittanut liigamestaruuden JYPissä ja Mestis-mestaruuden KooKoossa, lisäksi hänellä on Mestiksestä neljä hopeaa. Hän on Mestiksen tähdistöjoukkueen puolustaja, sekä puolustajien maalipörssin voittaja, viimekaudelta KooKoosta. Lippojoen sopimus Ketterässä kattaa loppukauden, sekä myös kauden 2016-2017.

35-vuotias Ryhänen on pelannut alkukauden Englannin EIPHL liigassa Swindon Wildcatsin joukkueessa.

Hänellä on tilillään 165 Liigaottelua Lukon, SaiPan, Bluesin ja Tapparan riveissä. Mestiksessä hän on pelannut 78 runkosarjan ottelua ja 8 playoff-ottelua seuroinaan UJK, KJT, HC Salamat ja LeKi.

Ryhänen on pitkällä urallaan pelannut myös 100 ottelua Ruotsin Allsveskanissa. Lisäksi hänellä on kokemusta useista eurooppalaisista kiekkosarjoissa. Ruotsin ja Englannin lisäksi hän on pelannut Ranskassa, Itävallassa, Saksassa, Tanskassa ja Norjassa.