HPK jäädyttää lauantaina puolustajalegenda Marko Tuulolan pelipaidan. Ennen HPK-KalPa -ottelua oranssi paita numerolla 36 kohoaa Ritari-areenan kattoon.

Samaan aikaan Oulussa juhlitaan Jari Viuhkolaa. Kärpät jäädyttää lauantaina legendaarisen hyökkääjän käyttämän pelinumeron 24. Juhlavat seremoniat järjestetään Oulun Energia Areenalla ennen illan Kärpät-Ilves -ottelua.

Kärpät on jäädyttänyt aikaisemmin vain yhden pelinumeron, Reijo Ruotsalaisen numeron 10.

– Kyllähän se on pelaajalle suuri kunnia, kun saa paidan sinne kattoon. Tunteita on tosi paljon pinnassa, kun ajattelen mitä noihin hienoihin vuosiin, jotka olen Kärpissä saanut viettää, mahtuu. Kärpät merkitsee minulle paljon. Seurassa on oltu minua kohtaan aina reiluja ja lojaaleja, myös vaikeillakin hetkillä. Lauantain juhlassa tavallaan tulee päätös sitten koko sille uralle, Viuhkola kertoo Kärppien verkkosivujen haastattelussa.

Hämeenlinnassa juhlittava Tuulola oli samoilla linjoilla.

– Tämä on iso kunnianosoitus seuralta minua kohtaan. Koen, että 25 vuoden aikana olen tehnyt ainakin jotain asioita oikein, kun saan HPK:lta tällaista arvostusta, Tuulola tunnelmoi ennen juhlahetkeä.

Lähde: Liiga.fi