Lipunmyynti vuodenvaihteessa Helsingissä pelattaviin alle 20-vuotiaden MM-kisoihin käynnistyi maanantaina. Ensimmäisten päivien aikana otteluihin on myyty jo lähes 15 000 lippua mikä osoittaa, että kisat kiinnostavat.

– Kovin kysyntä kohdistuu odotetusti finaalipäivään, reilusti yli puolet Hartwall Arenan kapasiteetista on tällä hetkellä myyty tai varattu loppuun, pääsihteeri Timo Bäckman kertoo Leijonat.fi:ssä.

Suomen pelipäivät Hartwall Arenalla kiinnostavat erityisesti kotimaista yleisöä.

– Pikkuleijonien tuore MM-hopea on selvästi nostanut myös Nuorten Leijonien menestymistoiveet kattoon. Nuoria idoleita halutaan tulla katsomaan pidemmänkin matkan takaa kun se pitkästä aikaa on taas mahdollista, Bäckman sanoo.

Myös muiden joukkueiden alkusarjan peleihin Helsingin Jäähalliin ja kummassakin hallissa pelattaviin neljännes- ja semifinaaleihin lippuja on myyty tasaisesti. Erityisesti kanadalaiset lipunostajat ovat olleet aktiivisia myynnin käynnistyttyä.

Pääsyliput Nuorten MM-kisoihin myydään hallikohtaisina päivälippuina, mikä tarkoittaa että yhdellä lipulla pääsee katsomaan kaikki päivän ottelut valitsemassaan hallissa.