Jokerien kotipeleissä hurjat yleisömäärät – ”Kiinnostus on ylittänyt odotuksemme”

© Kuva: Juha Tamminen

Jokerien alkutaival KHL:ssä on kiinnostanut ihmisiä runsain mitoin.

Narriseuran toinen kotirupeama käsitti neljä ottelua. Näitä taistoja oli seuraamassa yhteensä 44 426 silmäparia eli keskimäärin 11 106 katsojaa.

Jokerit on pelannut kotonaan seitsemän ottelua. Koko alkukauden kotiotteluiden keskiarvo 10 911 katsojaa saa seuran toimitusjohtajan iloiseksi.

– Yleisön kiinnostus on ylittänyt odotuksemme, ja kausi on alkanut niin kaukalossa kuin katsomossa hienosti. Erityisen iloisia olemme siitä, että lipunmyyntitilastomme kertovat yleisöä saapuvan eri puolilta Suomea. Kiitos kaikille!, Jokeri-pomo Jukka Kohonen kiittelee tiedotteessa.

Lisäksi peleissä on ollut kansainvälistä tunnelmaa, kun esimerkiksi Atlantin ja Dinamo Riian fanit saapuivat paikalle kannustamaan. Maanantain pelin päätyttyä Jokerien fanit huusivat Dinamoa ja latvialaisfanit Jokereita omissa päädyissään.

– Oli upeaa nähdä, kuinka fanit kiittivät toisiaan omista katsomonosistaan. Tämä on ihan uudenlaista fanikulttuuria suomalaisessa seurajääkiekkoilussa. Sekä me toimistolla että joukkueenjäsenet ovat olleet todella otettuja yleisön tuesta tähän asti. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, Kohonen kehaisee.

Seuraavaksi Jokereilla on edessään kaksi ottelua vieraissa. Keskiviikkona 1. lokakuuta Atlant isännöi Jokereita.

Katso Jokerien KHL-ohjelma sekä sarjataulukot täältä!


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.