KHL:n pelaajayhdistyksen pomo Andrei Kovalenko ei usko KHL:n johdon kommentteja, joiden mukaan Sibir olisi jo kuivilla hankalan rahatilanteensa tiimoilta.

Uutistoimisto RIA Novostin mukaan Sibir taistelee olemassaolostaan ja pahimmassa tapauksessa Sibir joutuu harkitsemaan vetäytymistä koko sarjasta. KHL:n mukaan (lue uutinen) Sibirillä on rahaa ja sen pelaaminen ei olisi uhattuna tulevalla kaudella.

Kovalenkon tiedossa on, että Sibirillä on yhä palkkarästejä viime kaudelta.

– Sibirillä on velvoitteita pelaajille ja se on minun ja Sibirin johdon tiedossa. Niitä ei ole vain virallistettu, sillä jääkiekkoilijamme uskovat lupauksiin, Kovalenko sanoo Itar Tassille.

Kovalenkon tiedossa ei ole tarkkoja summia, sillä pelaajat eivät ole tehneet virallista valitusta.

– Se mitä minä tiedän, niin Sibirillä on vakavia ongelmia. Velkojen lisäksi kysymyksiä on sekä ensi kauden rahoituksen ja tulevan kauden osallistumisen suhteen. KHL ei ehkä halua dramatisoida tilannetta ja kertoo siksi, etteivät ongelmat ole niin vakavia ja ne ovat ratkaistavissa.